PRESSEMEDDELELSE - Kunde nr. 7.000 har fået fjernvarme i Næstved.

31. januar 2024

Malerfirmaet Hans Larsen v/ Malermester Morten Larsen på Erantisvej er kunde nr. 7.000 hos Næstved Fjernvarme, som på 10 år næsten har fordoblet antallet af kunder.

”Jeg er glad for at vi har valgt fjernvarme. Det er en miljørigtig og stabil varmekilde til en konkurrencedygtig pris. Vi har også valgt varmemesterordningen, hvor Næstved Fjernvarme står for vedligeholdelse af ejendommens varmeinstallation. Det giver os tryghed både for forsyningssikkerheden og økonomien, hvor der ikke kommer overraskende omkostninger” udtaler Malermester Morten Larsen og fortsætter. ”Der er et vigtigt konkurrenceparameter for vores ydelser, at vores påvirkning på miljøet er så lav som muligt. Her hjælper fjernvarmen os godt på vej”.

Næstved Fjernvarme har de sidste 3 år konverteret lidt over 1.500 ejendomme fra naturgas til fjernvarme og derved i stor grad bidraget til reduktion af CO2-udledning og afhængighed af russisk gas. Ejendommene spænder vidt lige fra rækkehuset på 100 m2 til store erhvervsejendomme, på op til 54.000 m2.

”Ud over vi har konverteret mange private boliger de senere år er vi glade for at erhvervsvirksomhederne også finder, at vi er attraktive på service, miljø og pris” udtaler direktør Jens Andersen og fortsætter ”Vi skal konvertere yderligere 250 ejendomme frem mod sommerferien. Her i foråret håber vi at få indgået tilstrækkeligt med fjernvarmeleveringsaftaler i nye områder til at kunne fortsætte konverteringerne i efteråret og derved bidrage yderligere til imødegåelse af klimaforandringernes negative konsekvenser”.

På billedet lykønsker direktør Jens Andersen (th.) Malermester Morten Larsen (tv.) med 2 flasker vin.