Sandra var ved at gå glip af et godt tilbud

12. april 2024

Sandra var ved at gå glip af et godt tilbud

For nylig tilbød vi Sandra fra Næstved, at hun kunne udskifte naturgas med fjernvarme – og helt ærligt, så syntes Sandra det lød totalt uinteressant.

Hun var lige ved at gå glip af et rigtig godt tilbud – men så fortalte vi hende om alt det, hun ikke vidste om fjernvarme.

Efter sommerferien har Sandra derfor BÅDE fjernvarme OG et nyt bryggers. De to ting hænger sammen.

Ved at skifte til fjernvarme sparer Sandra penge til et nyt naturgasfyr, og hun får mere plads i bryggerset, så hun endelig kan indrette det, som hun vil.

Fordi Sandra bor i området ved Grimstrupvej, som ikke har haft mulighed for fjernvarme før i år, bliver hun tilsluttet fjernvarmen gratis – og sparer dermed 26.550 kr.

I dag glæder Sandra sig til at få fjernvarme og et nyt bryggers:

"Rent økonomisk sparer jeg at købe et nyt naturgasfyr til 30.000 kroner ved at skifte til fjernvarme. Jeg låner i stedet en varmeenhed af Næstved Fjernvarme.

Pladsmæssigt giver fjernvarmen mig helt nye muligheder for at indrette mit bryggers.

Det nye varmeanlæg er mindre end mit gamle fyr, og der kan flyttes nogle irriterende rør. Så jeg skal endelig have lavet mit bryggers rigtig lækkert og får plads til et ekstra skab", fortæller Sandra.

Det er i løbet af i år, at Sandra og hendes mange genboer i området ved Grimstrupvej får mulighed for at skifte til fjernvarme.

Næste år tilbyder vi fjernvarme for første gang til beboerne i området ved Åderupvej, Svendborgvej, Odensevej med flere.

Bor du i området, hører du fra os i din postkasse inden længe.

 

Det siger kunderne

Læs alle historier

Henrik slipper for bekymringer om gamle gasfyr-udgifter

Med et 22 år gammelt gasfyr, stod Henrik over for et vigtigt valg: Skulle han investere i et nyt gasfyr eller skifte til fjernvarme?

Den bedste løsning for den lille familie

Andreas og Simone på Åderupvej er glade for, at de har valgt fjernvarme.

Jesper fik besøg da røret dryppede

Røret drypper - nu ryger hele ferieopsparingen 😖
//