Jesper fik besøg da røret dryppede

12. april 2024

Jesper fik besøg da røret dryppede

Røret drypper - nu ryger hele ferieopsparingen 😖

Sådan tænkte Jesper Hansen fra Langdyssen i Næstved forleden.

Et par timer efter, at han i tankerne havde vinket farvel til ferieopsparingen og goddag til en dyr VVS-regning var Jesper glad igen.

Så glad, at han satte sig ned og skrev en skøn takke-mail til Næstved Fjernvarme, for det var nemlig os, reparerede det lækkende rør uden det kostede Jesper noget:

”Hej

Jeg ringede i dag kl. 10 vedrørende en utæthed i et rør.

Jeg vil gerne have lov til at sige tak for en meget fin service og behandling.

Fra jeg ringede og talte med en medarbejder, og til servicemanden havde været her, gik der kun et par timer og alt var ordnet.

Jeg skulle endda slet ikke betale noget for besøget, for det viste sig, at jeg i forvejen har et abonnement hos jer, som inkluderer alle reparationer.

I aner ikke, hvor meget det betød for mig – når jeg ikke selv kan ordne den slags - at I fik løst problemet så hurtigt og uden udgift for mig.

Også lige så stor tak for den fine behandling, jeg føler, jeg har fået.

Der blev lyttet til mit problem og til trods for, at jeg ikke aner noget om VVS, blev det taget seriøst og der blev bestilt reparatør.

En yderst behagelig og kompetent reparatør fik ordnet situationen, tjekkede at alt fungerer og meget informativt forklarede hvordan tingene hænger sammen.

Hurtig færdig og alt i skønneste orden.

Det er, for en uvidende som jeg selv, meget betryggende at vide, at der er kompetente folk, som er klar, når problemer som disse opstår og jeg må sige, at servicen har været helt i top.

Så mange tak for det.

Mvh.

Jesper Hansen”

 

Det siger kunderne

Læs alle historier

Henrik slipper for bekymringer om gamle gasfyr-udgifter

Med et 22 år gammelt gasfyr, stod Henrik over for et vigtigt valg: Skulle han investere i et nyt gasfyr eller skifte til fjernvarme?

Den bedste løsning for den lille familie

Andreas og Simone på Åderupvej er glade for, at de har valgt fjernvarme.

Jesper fik besøg da røret dryppede

Røret drypper - nu ryger hele ferieopsparingen 😖
//